EMUn blogi - Asiantuntemusta yritysten hallinnollisen taakan keventämiseksi

Palkanlaskennan ulkoistaminen: Moderni tapa hoitaa palkat

Kirjoittanut EMU Growth Partners | 21.5.2024 11:47

Miksi ulkoistaa palkanlaskenta?

Palkanlaskenta on monimutkainen ja aikaa vievä prosessi, joka vaatii tarkkuutta ja ajantasaista tietoa. Yrityksille, jotka haluavat keskittyä ydinliiketoimintaansa, ulkoistaminen voi olla järkevä ratkaisu. Ulkoistamalla palkanlaskennan EMUlle, yritykset voivat varmistaa, että kaikki palkkahallinnon velvoitteet hoidetaan oikein ja ajallaan.

EMU tarjoaa asiantuntevaa palvelua, joka kattaa kaikki palkanlaskennan osa-alueet. Tämä vapauttaa yrityksen resursseja ja mahdollistaa keskittymisen tuottavampiin tehtäviin. Lisäksi ulkoistaminen tuo mukanaan turvaa, sillä EMUn asiantuntijat ovat aina ajan tasalla lainsäädännön ja työehtosopimusten muutoksista.

Ulkoistamisen hyödyt

Ulkoistamalla palkanlaskennan yritys voi säästää aikaa ja rahaa. Palkanlaskennan virheet voivat aiheuttaa merkittäviä lisäkustannuksia, kuten myöhästyneistä tulorekisteri-ilmoituksista koituvat sakot. EMUn hinnoittelumalli on selkeä ja ennakoitavissa, mikä helpottaa kustannusten hallintaa.

Ulkoistaminen vähentää myös virheiden määrää. EMUn asiantuntijat huolehtivat siitä, että kaikki prosessit ovat ajantasalla ja sujuvia. Tämä tarkoittaa, että työntekijöiden tuntiseuranta, matka- ja kululaskujen käsittely sekä lomapäivien ja sairauslomien hallinta hoituvat tehokkaasti ja oikein.

Turvallisuus ja luotettavuus

Palkanmaksuun liittyy monia viranomaisilmoituksia, kuten tulorekisteri- ja Kela-ilmoitukset. Ulkoistamalla palkanlaskennan EMUlle, yritys voi olla varma, että kaikki ilmoitukset tehdään ajallaan ja oikein. Tämä vähentää riskiä, että yritys menettäisi esimerkiksi Kela-korvauksia työntekijän sairausloman tai perhevapaan aikana.

EMUssa palkanlaskenta ei ole koskaan yhden henkilön takana. Poissaolojen aikana on aina paikalla tuuraaja, ja varahenkilöjärjestelyt ovat turvalliset. Tämä takaa, että palkanlaskenta sujuu ongelmitta myös yllättävissä tilanteissa.

Henkilökohtainen asiantuntija

EMU tarjoaa asiakkailleen henkilökohtaisen asiantuntijan, joka auttaa kaikissa palkanlaskentaan liittyvissä kysymyksissä. Tämä tarkoittaa, että yrityksen ei tarvitse olla yksin henkilöstö- ja palkkahallinnon kanssa. EMUn asiantuntijat ovat aina valmiina auttamaan ja neuvomaan.

Henkilökohtainen asiantuntija tuntee yrityksen tarpeet ja osaa tarjota räätälöityjä ratkaisuja. Tämä parantaa asiakaskokemusta ja varmistaa, että kaikki palkanlaskentaan liittyvät asiat hoituvat sujuvasti ja tehokkaasti.

EMU – luotettava kumppani

EMU on uuden aikakauden tilitoimisto, joka tarjoaa kokonaisvaltaista talouskumppanuutta yrityksille. EMUn vahvuus on monipuolisuus ja yhteistyökyky. Yhteisössä on sekoitus eri alojen ammattilaisia, jotka haluavat mahdollistaa asiakkailleen menestystarinan.

EMUssa vastuullisuus on perusarvo, jota vaalitaan jatkuvasti. Tilitoimistona EMUn toiminnan ja palveluiden vaikutukset ulottuvat laajemmalle kuin oma yritys. Tämä tekee EMUsta luotettavan ja inhimillisen huolenpitäjän, joka auttaa yrityksiä saavuttamaan liiketoimintatavoitteensa.