EMU osaa ohjelmistot ja on Netvisor Premium+ Partner -tilitoimisto

Ani Rumpu | Visma Solutions
Kirjoittanut
Ani Rumpu | Visma Solutions

EMU Growth Partners on Netvisorin Premium+ -kumppani. Se on kumppaniluokista korkein ja tarkoittaa, että tilitoimistolta löytyy monipuolista Netvisor-osaamista. EMUn kanssa Netvisorin käyttö on varmaa ja luotettavaa.

 

Yrityksen johtaminen tuloksekkaasti edellyttää aktiivista talouden seurantaa. Se onnistuu onneksi helposti nykyaikaisella taloushallinto-ohjelmistolla, jota yrittäjä voi käyttää yhteiskäyttöisesti tilitoimiston kanssa.

Netvisor on yksi monipuolisimmista kotimaisista taloushallinto-ohjelmistoista. Voit sopia kirjanpitäjäsi kanssa työnjaosta ja käyttää ohjelmistoa juuri omien taitojesi ja tarpeidesi mukaisesti.

Netvisorilla hoidat helposti itse esimerkiksi osto- ja myyntilaskutuksen sekä kassavirran seurannan. Kirjanpitäjäsi voi puolestaan hoitaa reskontraa, kirjanpitoa ja tehdä tilinpäätöksen. Yksi yhteiskäyttöisyyden hyödyistä on myös se, että lomien ja sairauslomien aikana kirjanpitäjä voi sijaistaa sinua.

Netvisor Premium+ Partnerius takaa korkealaatuisen tilitoimistopalvelun

Premium+ Partner -tilitoimistona EMU:lla on ohjelmisto-osaaminen korkealla tasolla kaikilla osa-alueilla. EMU pystyy hoitamaan Netvisorin käyttöönoton tiedonsiirtoineen ja emulaiset osaavat kouluttaa ohjelmiston käytön sinulle ja yrityksesi muille käyttäjille. EMU myös auttaa arjen käytössä ja vastaan tulevissa ongelmissa.

Mittava ohjelmisto-osaaminen vahvan taloushallinnon osaamisen rinnalla varmistavat sen, että saat kaiken tarvitsemasi yrityksen talouteen liittyvän avun yhdeltä luukulta.

Kattava taloushallinnon palvelu yhdeltä luukulta

Netvisor ja EMU ovat loistava yhdistelmä erityisesti kasvuhakuiselle yritykselle. Yrityksen johto voi helposti seurata itse yrityksen talouden kehittymistä ja reagoida tarvittaessa nopeasti. Netvisorista löytyy myös monia älykkäitä lisäpalveluita, kuten näppärä laskurahoitus ja asiakkaiden maksuvalmiusseuranta.

Netvisor on ohjelmistona hyvin skaalautuva. Siitä voi aluksi ottaa käyttöön vain perustoiminnot, mutta liiketoiminnan ja sitä myötä tarpeiden kasvaessa se tarjoaa monipuoliset toiminnot raportoinnista palkanlaskentaan ja varastonhallintaan.

Skaalautuvuuden hyöty on siinä, ettei ohjelmistoa tarvitse vaihtaa tarpeiden kasvaessa, vaan voit jatkaa tutun ohjelmiston käyttöä ja ottaa vain uusia toimintoja käyttöön.

Netvisorilla on myös markkinoiden laajin ohjelmistokumppaniverkosto, josta löytyy helpot, valmiit integraatiot yli 250:een eri alojen erikoisohjelmistoon.

EMU Growth Partners tarjoaa kasvuyritykselle monipuoliset taloushallinnon, palkanlaskennan, HR-, laki- ja CFO-palvelut. EMUlla on laaja ohjelmisto-osaaminen Netvisorin lisäksi myös monista ohjelmistokumppaneista, joten saat avun myös etsiessäsi parhaita mahdollisia toiminnanohjaus- tai tms. järjestelmiä.

Netvisorin Premium+ Partnerina EMU:lla on leveät hartiat vastata monipuolisesti yrityksesi tarpeisiin. 

Parhaat kumppanit kasvuyrityksille

Fredrik-1
Juttele asiantuntijalle

Fredrik Widenäs

+358 40 738 7209
fredrik.widenas@emu.fi

Autan sinua mielelläni järjestelmiä koskevissa asioissa.

Pyydä tarjous Netvisor-tilitoimistoltamme

Kerro meille tarpeistasi ja räätälöimme sinun liiketoimintasi menestystä tukevan ratkaisuehdotuksen.

Pyydä tarjous

Lue lisää blogeja