EMU Growth Partners 

Perinteistä laajemmat palvelut. Autamme yrityksiä menestymään yhdistämällä taloushallinnon, HR:n, juridiikan ja järjestelmät toimivaksi kokonaisuudeksi vastuullisuutta unohtamatta. 

Juttele kanssamme

#huggingyourbusiness

EMU on uuden aikakauden tilitoimisto, tarkemmin sanottuna yritysten kokonaisvaltainen talouskumppani. Toimintamme keskiössä on asiakas.

Haluamme luoda alan parhaan asiakaskokemuksen olemalla yrityksille inhimillinen huolenpitäjä ja luotettava suunnannäyttäjä. Tehtävämme on tulkita numeroiden kertomaa tarinaa, huolehtia yritystä koskevista velvoitteista sekä mallintaa tulevaisuutta, jotta asiakas voi hyödyntää tietoa liiketoimintansa tavoitteiden saavuttamisessa.

 • missio

  EMUn missio: Uudistaa alan pölyttynyt asiakaskokemus osaavien ja hyvinvoivien emulaisten voimin.

 • Visio

  EMUn visio: Vuonna 2026 olemme kannattava, kansainvälinen kasvuyritys. EMU luo alan parhaan kumppanuuskokemuksen.

Perustettu

2007

Liikevaihto

9,2 M€

Emulaisia

117 hlöä

Asiakkaita

>1000

Sitoutuminen asiakkaaseen

110 %

Meidän alamme on uudistuttava ja olemme etulinjassa näyttämässä tietä muutokselle. Haluamme nostaa kirjanpitäjän ammatin arvostusta ja muuttaa koko kirjanpitäjän työnkuvaa tietojen tallentajasta asiakasyritysten liiketoiminnan coachiksi. Tavoitteenamme on haastaa tilitoimistoalan pölyttyneet ja vanhanaikaiset toimintatavat. Haluamme olla alamme virkistävä poikkeus niin asiakkaiden kuin työntekijöiden näkövinkkelistä.

Samuli Saviala

CEO, EMU Growth Partners

Yritys EMU 2

EMUn erityinen yrityskulttuuri

EMUssa on alusta asti ollut erityinen yrityskulttuuri. Tätä ainutlaatuisuutta EMUlla on sitouduttu vaalimaan ja juuri kulttuurissa kenties piilee EMUn menestymisen salaisuus.

Vahvuutemme on monipuolisuus ja yhteistyökykymme. Yhteisössämme on sekoitus eri alojen ammattilaisia. Joukossamme on talouden ammattilaisten lisäksi juridiikan, tietotekniikan, markkinoinnin, myynnin, henkilöstöjohtamisen ja monien muiden alojen osaajia. EMU on erilaisista taustoista tulleiden ihmisten yhteisö, jotka haluavat mahdollistaa asiakkailleen menestystarinan. 

Katso avoimet työpaikkamme
EMUn kulttuuriarvot ovat
 • Happy Customer – Ole asiakkaalle kumppani

  Happy Customer – Ole asiakkaalle kumppani

 • EMU Flock – Ole osa joukkuetta

  EMU Flock – Ole osa joukkuetta

 • Growth Mindset – Opi ja kasva

  Growth Mindset – Opi ja kasva

 • Responsibility – Ole tiedostava ja avoin

  Responsibility – Ole tiedostava ja avoin

EMU kuoriutuu: Näin kaikki alkoi!

1. 2007 lapsuudenystävät perustavat yrityksen

Vuonna 2007 kaksi lapsuudenystävää Itä-Helsingistä, Samuli ja Pekka, ryhtyivät opiskeluiden ohessa tekemään kirjanpitoa kaveripiirinsä startupeille saadakseen lisäansioita. Samaistuminen kanssayrittäjien arkipäiväisiin ongelmiin toi oivalluksen asiakaskeskeisyyden tärkeydestä heti toiminnan alussa.

EMUJI-Muna

2. Puuhastelusta vakavastiotettavaan liiketoimintaan

Vuoden 2010 aikana puuhastelu oli muuttumassa vakavammin otettavaksi yritystoiminnaksi. Tämän myötä kolmas lapsuudenystävä, Tapio, ryhtyi osakkaaksi. Yrityksen kasvu koettiin organisoitumisen kannalta merkittäväksi tekijäksi, ja niin palkattiin myös ensimmäiset työntekijät.

EMUJI-Baby

3. Ihmiskeskeiset arvot perusta kasvulle

EMUn perustajien ihmiskeskeiset arvot ja tekemisen meininki ovat siivittäneet EMUn kasvujohteista taivalta nyt jo yli 15 vuoden ajan. 

Maailma muuttuu ja EMU siinä mukana. Yksi on kuitenkin varmaa: EMUn alkuajoilta asti meitä kannatelleet ihmiskeskeiset arvot ovat jääneet pysyäkseen.

EMUJI heartly

4. Kansainvälinen EMU

Kansainvälisty kanssamme ja avullamme! Löydät EMUn Suomesta, Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta. Laajan verkostomme kautta voimme auttaa yrityksiä myös globaalisti.

EMUJI Super
Jätä yhteydenottopyyntö

Vastuullisuus on osa EMUn DNA:ta

Vastuullisuus on EMUssa perusarvo, jota haluamme vaalia ja viedä jatkuvasti eteenpäin. Tilitoimistona EMUn toiminnan ja palveluiden vaikutukset ulottuvat omaa yritystämme laajemmalle.

GreenOfficeLogo_5000pix_Vaaka SPR_Veripalvelu_sertifikaatti_leima_RGB

 

Lue lisää vastuullisuudesta EMUlla
 • Haluamme kantaa sosiaalisen vastuumme. Tavoitteenamme on olla taloushallintoalan paras työpaikka.

  Haluamme kantaa sosiaalisen vastuumme. Tavoitteenamme on olla taloushallintoalan paras työpaikka.

 • Olemme Green Office -sertifioitu työpaikka. Vähennämme jatkuvasti luonnonvarojen käyttöä. Tähtäämme hiilineutraaliksi vuoteen 2025 mennessä.

  Olemme Green Office -sertifioitu työpaikka. Vähennämme jatkuvasti luonnonvarojen käyttöä. Tähtäämme hiilineutraaliksi vuoteen 2025 mennessä.

 • Oman hyvän hallintotapamme lisäksi edistämme asiakasyritystemme hyvää hallintotapaa ja taloudellista vastuuta.

  Oman hyvän hallintotapamme lisäksi edistämme asiakasyritystemme hyvää hallintotapaa ja taloudellista vastuuta.

Yritys 3

EMUn paras puoli on se, että te ymmärrätte kohdeasiakasta. Olette itse käyneet jo saman kasvupolun pitkälle ja teillä on sopivasti startuphenkisyyttä.

Juha Hannulabacka
CFO, Gapps
Mitä mieltä asiakkaat ovat EMUsta?