Can't spell EMU without U & ME!

Toimialan paras työpaikka? Se on tavoitteemme!

EMU on eri alojen ammattilaisten työyhteisö, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Meiltä löydät niin taloushallinnon, palkanlaskennan, henkilöstöhallinnon, lakipuolen, myynnin, markkinoinnin, vastuullisuuden, kansainvälistymisen kuin johtamisen ammattilaisia.

_DSC3590-1

EMUn ainutlaatuinen yrityskulttuuri

Tapamme toimia kumpuaa kulttuuristamme, jonka keskiössä on EMUlaisten ja asiakkaiden hyvinvointi. Vaikka asiantuntijamme työskentelevät hyvinkin erilaisissa tehtävissä, kaikkia yhdistää ihmiskeskeisyys. Meillä tehdään töitä tosissaan, mutta ei totisena!

EMUn ilmapiiri on ennakkoluuloton ja kannustava. Välitämme, autamme ja tsemppaamme toisiamme. Myös empaattisuus on yksi arvomaailmamme kivijaloista. Suhtaudumme empaattisesti niin työtovereihimme kuin asiakkaisiimme ja kuuntelemme herkällä korvalla, mitä toisella on sanottavaa, jotta voimme aidosti ymmärtää häntä. Ja hei, huumori kuuluu arkeen. Se innostaa meitä ja asiakkaitamme kurottautumaan pidemmälle kohti menestystä.

EMUlla pääset kehittämään omia vahvuuksiasi ja löytämään uusia. Tuemme oppimistasi. Tehtävämme on tulkita numeroiden kertomaa tarinaa sekä mallintaa tulevaisuutta, jotta asiakas voi hyödyntää tietoa liiketoimintansa ohjaamisessa ja tavoitteiden saavuttamisessa. Sloganimme onkin “Hugging your business!”.

Perustettu

2007

Liikevaihto

9,2 M€

EMUlaisia

117 hlöä

Sitoutuminen asiakkaaseen

110 %

Asiakkaita

>1000

Katso tästä avoimet työpaikkamme

Chief Accountant startup- ja kasvuyrityksille

Avoin hakemus
Meille ovat tervetulleita sekä uransa alkuvaiheessa olevat nousevat tähdet että vuosien kokemuksen kartuttaneet konkarit. Juuri oikeanlainen mix kasvun nälkää ja kovaa kokemusta tekee joukostamme erityisen, ja EMUsta paikan, jossa jokainen voi kasvaa.

Tulet kukoistamaan EMUlla, jos osaat asettua asiakkaan saappaisiin ja asenteesi uuden oppimista kohtaan on utelias. Aito innostus, rohkeus ja itseohjautuva ote työntekoon ovat avaimia menestyäksesi työssäsi. Ohjelmistoina käytämme Procountoria ja Netvisoria.

Financial Assistant
Etsimme EMUlle Financial Assistenttia, jolle on jo kertynyt kokemusta taloushallinnon tehtävistä. Keskeinen työnkuvasi on hoitaa ja täsmäyttää asiakkaan osto- ja myyntireskontraa, avustaa kirjanpidon tehtävissä mm. luottokortti-, matka- ja kululaskujen käsittelyssä, laskutuksessa sekä käsitellä tiliotteita.

Tarjoamme kannustavien etujen, nykyaikaisten työvälineiden ja etätyömahdollisuuden lisäksi kasvavan yrityksen joustavuuden oman osaamisen kehittämiseen, jäykästä hierarkiasta vapaan työyhteisön sekä persoonalliset, motivoituneet ja innostuneet kollegat.

Chief Accountant konserniosaamisella
Etsimme vankkaa konserniosaajaa pitämään asiakkaidemme taloushallinnon langat käsissään, jotta asiakkaamme voivat keskittyä ydinliiketoimintaansa. Vahva kokemuksesi ja syvällinen ymmärryksesi konserneista ja asiakkaan liiketoiminnasta ohjaa työskentelyäsi. Työotteesi on itsenäinen ja innostut vaativammista kirjanpitotöistä ja tilinpäätöksistä.
Chief Accountant startup- ja kasvuyrityksille

EMU on tunnetusti startup- ja kasvuyritysten kasvunkumppani ja tuemme asiakkaitamme kaikissa elinkaaren vaiheissa.

Uudelta Chief Accountantiltamme odotamme startup-liiketoiminnan syvällistä ymmärrystä joka ohjaa työskentelyäsi. Sinulle Runway ja burnrate ovat käsitteinä tuttuja. Ymmärrät kassavirtalaskelmia ja -ennusteita sekä niiden merkitystä startupin päätöksenteossa.  Työotteesi on itsenäinen ja innostut kasvun pöhinästä, vaativammista kirjanpitotöistä sekä tilinpäätöksistä. Startup- ja kasvuyritysten kanssa tarvitaan joustavuutta, intoa sekä kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin.

Chief Accountant (ravintola liiketoiminta)
Tunnetko ravintola-alan kirjanpidon kun omat taskusi? Etsimme pääkirjanpitäjää, jolla on vahva kirjanpidon osaaminen ja lisäksi kokemusta sekä kiinnostusta ravintola-alaa kohtaan. Tulet roolissasi pitämään asiakkaidemme taloushallinnon langat käsissäsi, jotta asiakkaamme voivat keskittyä ydinliiketoimintaansa. Vahva kokemuksesi ja syvällinen ymmärryksesi asiakkaan liiketoiminnasta ohjaa työskentelyäsi. Työotteesi on itsenäinen ja innostut vaativammista kirjanpito töistä ja tilinpäätöksistä.

EMU on legenda Suomen parhaiden työpaikkojen joukossa

Haluamme saada EMUlaisten äänen kuuluviin, jotta osaamme kohdistaa kehittämistoimet oikein ja seurata tehtyjen toimien tuloksia. EMU on osallistunut Great Place to Work- tutkimukseen vuodesta 2017 2023 saakka saavuttaen GPTW-sertifioinnin ja listasijoituksen jokaisena vuotena. Great Place To Work on luotettava ja globaalisti arvostettu tunnustus erinomaisesta työntekijäkokemuksesta, luottamukseen perustuvasta yrityskulttuurista ja sitoutuneisuudesta hyvän työpaikan rakentamiseen. 

Great Place To Work on myöntänyt EMUlle Legends-kunniakirjan.

legends_logo_2019_5_rgb_800_color 

 

Työpaikkaetuja
 • joustava ja liukuva työaika

  joustava ja liukuva työaika

 • etä-, hybridi- ja toimistotyömahdollisuudet (Helsinki ja Turku)

  etä-, hybridi- ja toimistotyömahdollisuudet (Helsinki ja Turku)

 • etätyöläisten tekniset valmiudet

  etätyöläisten tekniset valmiudet

 • alan keskiarvoa paremmat palkat

  alan keskiarvoa paremmat palkat

 • laajat työterveyspalvelut

  laajat työterveyspalvelut

 • liikunta-, kulttuuri-, matka-, hieronta-, puhelin- ja lounasetu

  liikunta-, kulttuuri-, matka-, hieronta-, puhelin- ja lounasetu

 • tiiminvirkistykset

  tiiminvirkistykset

 • sairaan lapsen kotihoitopalvelu

  sairaan lapsen kotihoitopalvelu

 • bonukset kouluttautumisesta

  bonukset kouluttautumisesta

 • kuukausittaiset aamupalat toimistolla

  kuukausittaiset aamupalat toimistolla

 • Ehdota meile! Mikä olisi tärkeä etu sinulle?

  Ehdota meille! Mikä olisi tärkeä etu sinulle?

Aina ei tarvitse olla paras roolissaan, kun talosta löytyy osaajia, joilta voi tarvittaessa pyytää apua. On haluttava kuitenkin kasvaa ja kehittyä. Uusia järjestelmiä ja toimintatapoja tulee jatkuvasti lisää.

anton_nurmiainen_verkkojulkaisuihin kelpaava_matalaresoluutio-1
Anton Nurmiainen

Financial Manager, KLT, PHT

Hyvä asiakaspalvelija kuuntelee yrittäjää ja poimii ne haastavat ja normaalitkin asiat korvan taakse. Niistä oikeista ja asiakkaalle tärkeistä asioista on muistettava pitää kiinni. Kaikkeen ei edes tarvitse osata suoriltaan vastata, vaan voi kertoa selvittävänsä ja palaavansa asiaan. Sitä asiakkaat arvostavat.

helena_hovi_verkkojulkaisuihin kelpaava_matalaresoluutio-1
Helena Hovi

Chief Accountant, KLT

Omia virheitä työssä ei kannata jäädä murehtimaan, niitä sattuu väkisin jokaiselle. Tärkeintä on oppia virheistään. Huumorintajulla pääsee pitkälle.

sari_sihvonen_painokelpoinen_korkearesoluutio-1
Sari Sihvonen

Service Manager Payroll, PHT

Toimin ennen EMUlla hallinnon tehtävissä. Kerroin haluavani opiskella HR:ää enemmän. Tämä tieto otettiin tosi hyvin EMUssa vastaan ja päätöstäni tuettiin. Sain aika pian HR-tehtäviä hoitaakseni ja pian ne olivatkin päätyöni.

ellinoora_orpana_verkkojulkaisuihin kelpaava_matalaresoluutio-1
Ellinoora Orpana

HR Specialist

Asiakkaiden kasvettua, sitä on kasvanut itsekin työssään. Haastavampien tilanteiden tultua, on aina voinut kysyä joltain apua.

juha_litmanen_verkkojulkaisuihin kelpaava_matalaresoluutio-1
Juha Litmanen

Chief Accountant, KLT

Lue emulaisten uratarinoita

Vastuullisuus näkyy työyhteisössämme

Kehitämme aktiivisesti toimintatapojamme ja kulttuuriamme luodaksemme kestävää hyvinvointia ja liiketoimintaa.

88% prosenttia EMUlaisista on sitä mieltä, että kokonaisuudessaan EMU on hyvä työpaikka. Olemme saaneet erityisesti kiitosta tasa-arvoisuudesta ja siitä, että johto luottaa työntekijöihin. EMUlla johtamiseen kuuluu EMUlaisten osallistaminen ja vaikutusmahdollisuuksien luominen.

Liki 100 % EMUlaisista arvioi, että EMUlla ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta syntyperästä, äidinkielestä tai seksuaalisesta suuntautumisesta. Muita EMUn vahvuuksia olivat yhteishenki, kunnioitus ja oikeudenmukaisuus.

GreenOfficeLogo_5000pix_Vaaka SPR_Veripalvelu_sertifikaatti_leima_RGB

Edelläkävijä taloushallintoalalla: Palkkahaarukat kaikkien tiedossa

Koko henkilöstömme näkee rooleittain laaditut palkkahaarukat ja kerromme palkkahaarukan aina myös avoimissa työpaikkailmoituksissamme.

Palkka-avoimuus auttaa emulaisia hahmottamaan oman urakehityksen suuntaviivoja ja position vaativuustasoa. Se myös lisää rekrytoinnin osapuolten tyytyväisyyttä, tasa-arvoa ja avoimuutta.

Kirjanpitopalvelut 16

EMUlaiset löydät Instagramista

Siirry EMUn Instagramiin