EMU siivitti Avosetin nousukiitoa: Yhteistyö, kasvu ja yrityskaupat ansaitsivat juhlansa

EMU Growth Partners
Kirjoittanut
EMU Growth Partners

EMU halusi onnitella entistä asiakastamme Avosetia toteutuneista yrityskaupoista Eficoden kanssa sekä juhlia onnistunutta ja hyvin sujunutta yhteistyötä. Niinpä me kutsuimme Avosetin Tuomas Sarasen ja Pia Natusen Kalasataman toimistollemme kuohuvan äärelle. Malja nostettiin yhteistyölle! Yhdessä tekemisen pohjalla ollut kumppanuus oli konkreettisesti hetkessä käsillä. 

EMUlta juhlaan osallistuivat niin Avosetin kanssa yhteistyötä tehneet talous-, palkka-, HR- ja lakiasioiden ammattilaisemme. Moni EMUlainen on päässyt kulkemaan rinnalla Avosetin kasvumatkalla. Avoset kuusinkertaisti liikevaihtonsa sen noustessa 1,6 miljoonasta eurosta 9,7 miljoonaan euroon vain kolmessa vuodessa. Kasvu oli kolminkertainen verrattuna IT-alan keskiarvoon. 

Lintumaisten yritysnimien lisäksi EMUa ja Avosetia on yhdistänyt nopea kasvutahti, ymmärrys kasvuyrityksen tarpeista sekä joustavuus saumattomien yhteistöiden synnyttämiseksi. Iso kiitos, että olemme saaneet olla osa tarinaanne!

 

Avoset erikoistui Atlassian-tuotteisiin, tarjoten syvällistä asiantuntemusta ja tukipalveluita.

Tuomas Saranen otti vetovastuun Avosetissa vuonna 2017, suunnaten yrityksen voimakkaaseen kasvuun ja laajentamiseen. Yhteistyö EMUn kanssa alkoi vuonna 2021 LinkedIn-viestillä. Yhdessä lähdettiin liikkeelle HR Starter Kit -kartoituksella, jolla varmistettiin HR-prosessien ja dokumenttien lakisääteisyys. Hyvin nopeasti yhteistyö kasvoi koskemaan EMUn laajaa palveluiden kirjoa. 

“Avosetia tehtiin laadukkaaksi firmaksi. Vaadimme myös kumppaneiltamme laadukasta tekemistä. EMU vastasi näitä laatukriteereitä. On hienoa, että saimme “yhdeltä luukulta” kirjanpito-, palkanlaskenta-, HR- ja lakipalvelut”, kuvaa Saranen ja jatkaa:

“EMU tuotti Avosetille kulttuurikäsikirjan, vastasi hallituksen erilaisiin raporttipyyntöihin, kehitti lomalaskentaa yksinkertaisemmaksi ja kuin kirsikkana kakun päällä hoiti yrityskauppoihin kuuluvan DD-prosessiin erinomaisesti maaliin. Monenlaista yhteistä tekemistä on mahtunut vuosiin.”

Kesällä 2023 Eficode osti Avosetin, mikä oli luonnollinen askel Avosetin kasvustrategiassa ja mahdollisti entistä laajemmat palvelut ja resurssit asiakkaille. Eficode vahvisti asemansa Suomen ja kansainvälisen markkinan johtavana Atlassian-kumppanina. Sarasen mukaan Eficoden kanssa käydyissä yrityskauppakeskusteluissa ja myöhemmin prosessien siirrossa he saivat kokea ylpeyttä Avosetin laadukkaista toimintatavoista, jotka EMUn kanssa oli yhdessä luotu.

“One stop shop”

Sarasen mukaan tärkeää on tehdä palvelut asiakkaalle ymmärrettäväksi, puhuen aina asiakkaan omaa kieltä. Tämä lähestymistapa loi syvän yhteyden sekä Avosetin että EMUn välille, sillä molemmat yritykset arvostavat asiakaskeskeistä lähestymistapaa, jossa ei kätkeydytä monimutkaisen ammattislangin taakse. 

“Kyky ilmaista asioita yksinkertaisesti ja suorasukaisesti on merkki todellisesta ammattitaidosta, syväosaamisesta ja asiantuntemuksesta”, tiivistää Saranen.

Vielä kerran suuret onnittelut Avosetille saavutuksista ja menestystä tulevaisuuden projekteihin Eficode-konsernin alaisuudessa!

Asiakaslähtöisyys osana yrityskulttuuria

EMU on sopiva kumppani kasvuhakuisille yrityksille! Palvelut skaalautuvat kasvuun ja ne tuotetaan laadukkaasti ja joustavasti. EMU toimii “one stop shop” -periaattella ja saimmekin yhdeltä luukulta talous-, palkka-, HR- ja lakipalvelut yrityksen eri kasvuvaiheissa aina yrityskaupan toteutumiseen asti.

Tuomas Saranen

CEO, Avoset

Lue lisää asiakaskokemuksia

Konditoria pH7 haluaa tehdä hyvää: Luvassa makuelämyksiä ja järkevää kasvua
tilitoimisto konditoria
Konditoria pH7 haluaa tehdä hyvää: Luvassa makuelämyksiä ja järkevää kasvua
EMU siivitti Avosetin nousukiitoa: Yhteistyö, kasvu ja yrityskaupat ansaitsivat juhlansa
EMU siivitti Avosetin nousukiitoa: Yhteistyö, kasvu ja yrityskaupat ansaitsivat juhlansa
EMU tilitoimisto­kumppanina Ruotsissa
tilitoimisto ruotsissa
EMU tilitoimisto­kumppanina Ruotsissa
Gapps on tunnettu Suomen johtavana Google Cloud -asiantuntijatalona
Tilitoimisto kasvuyritykselle
Gapps on tunnettu Suomen johtavana Google Cloud -asiantuntijatalona