EMU ja IdeaStructura löysivät alusta pitäen yhteistyömallin, joka osoittautui toimivaksi

EMU Growth Partners
Kirjoittanut
EMU Growth Partners

EMU ja IdeaStructura löysivät alusta pitäen yhteistyömallin, joka osoittautui toimivaksi. EMU ymmärtää kuinka nykyaikainen talous- ja projektinhallinta toimivat.

IdeaStructura on rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijapalveluiden eliittiä. Laadukkaiden ja energiatehokkaiden rakennusten tutkimukset, suunnittelu ja rakennuttamisen projektinjohto on nostanut yrityksen liikevoiton kolmessa vuodessa jo 20%:iin.

IdeaStructuralla on ollut perustamisesta lähtien tahto palvella asiakkaitaan hyvin. Jotta se onnistuu, asiantuntijatyöhön on varattava aikaa, ja sisäisten toimintojen on oltava tehokkaita.

EMU ja IdeaStructura löysivät alusta pitäen yhteistyömallin, joka osoittautui toimivaksi. EMU ymmärtää kuinka nykyaikainen talous- ja projektinhallinta sekä toiminnanohjaus ja prosessien kehitys toimivat saumattomasti yhteen. Ja kuinka niitä kehitetään yrityksen elinkaaren eri vaiheissa.

IdeaStructura haluaa toteuttaa taloushallinnon mahdollisimman kustannustehokkaasti. EMUlta se saa taloushallinnon peruspalveluiden lisäksi neuvonta- ja kehityspalveluita yrityksen johdolle. Aika ajoin toteutetaan yhdessä myös pieniä kehitysprojekteja.

Arvoa rakennusten arvon nostajalle

“Tykkään EMUn kokonaisvaltaisesta palvelumallista. Meille on pienenä firmana tehokasta saada EMUlta ammattiapua myös satunnaisiin laki- ja henkilöstöhallintaan liittyviin kysymyksiin”, kertoo IdeaStructuran toimitusjohtaja Jyrki Jalli.

Hektisellä ja kilpaillulla rakennusalalla menestyminen vaatii joustavuutta ja ketteryyttä myös yhteistyökumppaneilta.

“Emulaiset ovat hyvin tavoitettavissa, he kuuntelevat ja palvelevat. Vaikka työtä tehdään kriittisesti rakentavassa hengessä, se tapahtuu silti rennosti ja hymyillen”, iloitsee Jalli.

Kasvua kokonaisvaltaisesti

Emulaiset ovat hyvin tavoitettavissa, he kuuntelevat ja palvelevat. Vaikka työtä tehdään kriittisesti rakentavassa hengessä, se tapahtuu silti rennosti ja hymyillen.

Jyrki Jalli

CEO, IdeaStructura

Lue lisää asiakaskokemuksia

EMU siivitti Avosetin nousukiitoa: Yhteistyö, kasvu ja yrityskaupat ansaitsivat juhlansa
EMU siivitti Avosetin nousukiitoa: Yhteistyö, kasvu ja yrityskaupat ansaitsivat juhlansa
EMU tilitoimisto­kumppanina Ruotsissa
tilitoimisto ruotsissa
EMU tilitoimisto­kumppanina Ruotsissa
Gapps on tunnettu Suomen johtavana Google Cloud -asiantuntijatalona
Tilitoimisto kasvuyritykselle
Gapps on tunnettu Suomen johtavana Google Cloud -asiantuntijatalona
The Firm Helsinki, Karl Michael & Sons, Aika Moist
The Firm Helsinki, Karl Michael & Sons, Aika Moist