EMU tuo mielenrauhaa Yogaialle – namaste!

EMU Growth Partners
Kirjoittaja
EMU Growth Partners

"Kun kirjanpito on kunnossa ja taloushallintoon liittyvät asiat hoidetaan ammattitaidolla, tuo se huolettomuutta ja antaa mielenrauhan."

photo0002-2000x1280

Maailman ensimmäinen nettijoogastudio tuo joogan ja muut treenit ihmisten olohuoneisiin. Treenitallenteita voi katsoa milloin ja missä vaan – ja livetunneille voi osallistua myös kamera päällä, jolloin ohjaaja pystyy antamaan vinkkejä treenajille henkilökohtaisesti. Kipinä Yogaian syntymiseen syttyi perustaja Mikko Petäjän henkilökohtaisesta tarpeesta. Vastaavia nettipalveluita ei ollut tarjolla Suomessa 2010-luvun alkupuolella. Yogaia on Suomessa kehitetty nettipalvelu, jonka valikoimassa on monipuolinen kattaus erilaisia jooga-, pilates- ja lihaskuntotunteja. Palvelu on tarjolla suomeksi ja englanniksi, ja asiakkaita on yli 50 maasta. Yogaialla on studiot Suomen lisäksi Lontoossa ja Los Angelesissa, joissa tuotetaan englanninkielistä sisältöä palveluun.

“Me Yogaialla olemme todella ‘mission driven’ porukkaa, kaikille tiimiläisillemme on äärimmäisen tärkeää, että palvelumme avulla pystymme konkreettisesti parantamaan ihmisten hyvinvointia”, kertoo Yogaian COO Kaisa Soininen. Markkinat nettitreenipalveluille ovat kasvaneet vuosien myötä valtavasti. Kaisa näkee kuitenkin ainoastaan positiivisena, että kilpailijoita tulee yhä enemmän markkinoille. “Ihmisten hyvinvointi on sellaisella tasolla, että työnsarkaa on!”, hän naurahtaa. Koronapandemian myötä Yogaia on saanut paljon uusia asiakkaita ja kiinnostus on merkittävästi kasvanut. Kaisalla on selkeä visio miten kuluttajakäyttäytyminen treenaamisen suhteen muuttuu: “Online-palvelut jäävät todennäköisesti fyysisten treenien rinnalle niitä tukemaan, eivätkä ne kilpaile keskenään. Nykyarki on niin kiireistä, että helppo 10 minuutin online-treeni keskellä päivää toimii erinomaisesti.” Viimeisten vuosien aikana Yogailla on huomattu myös kasvava tarve heidän palveluilleen B2B-puolella. “Työhyvinvointi ja päivien tauottaminen nähdään onneksi nyt työpaikoilla erittäin tärkeänä, ja me pystymme ja haluamme auttaa myös siinä”, kertoo Kaisa Soininen kasvupotentiaalista yrityspuolella.

Ihmisten hyvinvointi ajaa Yogaiaa eteenpäin

Ennen EMUn astumista kuvioihin Yogaialla oli täysipäiväinen controller hoitamassa heidän taloushallintoaan. Controller siirtyi muihin tehtäviin ja ehdotti Yogaian johdolle, että hänen mielestään voisi olla järkevää ulkoistaa taloushallinto osaavalle kumppanille sisäisen taloushallinnon ammattilaisen palkkaamisen sijaan. He kartoittivat muutamia eri palveluntarjoajia, joista lopulta päädyttiin valitsemaan EMU. Yogaialla nähtiin, että EMUlla on kumppanina kasvunvaraa ja paremmat mahdollisuudet tukea myös Yogaian kasvua ja kansainvälistymistä perinteiseen tilitoimistoon verrattuna. Tällä hetkellä EMU hoitaa Yogaian kirjanpidon ja palkanlaskennan, mutta esimerkiksi mahdollisten tulevien rahoituskierrosten varalle on hyvä, ettei apua niihin tarvitse lähteä etsimään tuttua kumppania kauempaa!

Taloushallinto ulkoistettiiin EMUlle

“Kun kirjanpito on kunnossa ja taloushallintoon liittyvät asiat hoidetaan ammattitaidolla, tuo se huolettomuutta ja antaa mielenrauhan. Me pystymme keskittymään omaan tekemiseemme ja voimme luottaa siihen, että taloushallinto on hyvissä ja osaavissa käsissä”, summaa Kaisa Soininen ja jatkaa hymyn kare äänessään: “Kaikki on vaan mennyt tosi hyvin”.

Hyvä kumppani takaa mielenrauhan

Kun kirjanpito on kunnossa ja taloushallintoon liittyvät asiat hoidetaan ammattitaidolla, tuo se huolettomuutta ja antaa mielenrauhan. Kaikki on vaan mennyt tosi hyvin.

Kaisa Soininen

COO, Yogaia

Lue lisää asiakaskokemuksia

Gapps on tunnettu Suomen johtavana Google Cloud -asiantuntijatalona
Tilitoimisto kasvuyritykselle
Gapps on tunnettu Suomen johtavana Google Cloud -asiantuntijatalona
The Firm Helsinki, Karl Michael & Sons, Aika Moist
The Firm Helsinki, Karl Michael & Sons, Aika Moist
Avoset: “EMU on ketterä ja modernisti ajatteleva kasvukumppani“
Avoset: “EMU on ketterä ja modernisti ajatteleva kasvukumppani“
Kulttuurikäsikirja konkretisoi Puro.earthin yrityskulttuurin vahvuudet
Kulttuurikäsikirja konkretisoi Puro.earthin yrityskulttuurin vahvuudet