HR HelpDesk

HR HelpDesk on suora linja omalle HR-asiantuntijalle. Olipa kyseessä mieltäsi askarruttava kysymys tai akuutti hoidettava asia, huikkaa EMUn HR HelpDeskiin ja saat avun!

Pyydä tarjous
HR-palvelut 1.2

Älä arvaile — Tutki ja perusta toimet tietoon!

HR HelpDeskin hinnoittelu on kiinteä kk-maksu, joka sisältää 2h konsultin työaikaa/kk. Ylimenevästä työstä maksat tuntihinnalla vain tarpeesi mukaan.

Helppari aloitetaan tutustumispalaverilla. Yhteistyön malleja on monia. Esimerkiksi EMUn HR-konsultti voi nostaa kasvun myötä tarvittavia lakisääteisiä asioita, jotta sinun ei tarvitse itse muistella, mitä milloinkin laki vaatii. Voimme myös sopia säännölliset kvartaalipalaverit tai tavata tarpeen mukaan. Joillekin taas tärkeää on se, että vastaukset kysymyksiin ovat aina saatavilla ja HR HelpDeskiin on vain helppo soittaa tai laittaa viestiä tarpeen mukaan. Palvelu räätälöidään tarpeisiisi ja liiketoimintasi arkeen sopivaksi. 

Group 1389
Group 1389
Miksi HR HelpDesk?
 • asiantuntijan ajantasainen tieto HR-kysymyksiin

  asiantuntijan ajantasainen tieto HR-kysymyksiin

 • toimiva ratkaisu yllättäviin tilanteisiin ja tarpeisiin

  toimiva ratkaisu yllättäviin tilanteisiin ja tarpeisiin

 • kasvun aiheuttamien toimenpiteiden ennakointi

  kasvun aiheuttamien toimenpiteiden ennakointi

 • HR HelpDeskissä oma tuttu asiantuntija on saatavilla silloin kun tarvitset

  HR HelpDeskissä oma tuttu asiantuntija on saatavilla silloin kun tarvitset

HR-palvelut-helpdesk

HR HelpDeskin paras puoli on sen keveys ja skaalautuvuus myös laajemmalle

HR HelpDesk sisältää 2h konsultin aikaa/kk, mutta saat tutun henkilön tarvittaessa myös suuremmalla kaistalla. Katsotaan tapauskohtaisesti, kumpi on kannattavampaa, tunti- vai projektikohtainen hinnoittelu.

Parasta EMUn kanssa tehtävässä yhteistyössä on koko EMUn asiantuntijaparven tuki. Nimetty konsulttisi auttaa tarvittaessa löytämään tuen myös EMUn muista palveluista.  Meillä on henkilöstöhallinnon lisäksi korkeatasoista osaamista palkka- ja taloushallinnosta, lakiasioista, vastuullisuudesta ja kansainvälistymisestä. Mikäli tarvitset vaikkapa lakiapua, hankkii oma konsulttisi sinulle juristin, joka hyppää mukaan keskusteluun. 

HR HelpDeskin kautta apu on aina lähellä!
 • Palvelu on kustannustehokas ratkaisu, jolla tuet omaa osaamistasi. Oma nimetty asiantuntija on vain yhteydenoton päässä!

  Palvelu on kustannustehokas ratkaisu, jolla tuet omaa osaamistasi. Oma nimetty asiantuntija on vain yhteydenoton päässä!

_DSC6500-1
Juttele asiantuntijalle

Tiina Lönn

+358 50 393 4761
tiina.lonn@emu.fi

Kokeile HR HelpDeskiä ekan kerran ja kilauta minulle!

Pyydä tarjous

Älä jää henkilöstöhallintoa koskevien kysymysten kanssa yksin. Älä varsinkaan jätä niitä selvittämättä. HR HelpDesk on sinua varten.

Pyydä tarjous

Olisiko HR-aiheisista artikkeleistamme sinulle apua?

Onko tilitoimiston paikkakunnalla väliä? Ei, tässä miksi!
tilitoimisto helsinki, vantaa, espoo, turku
Onko tilitoimiston paikkakunnalla väliä? Ei, tässä miksi!

Onko tilitoimiston paikkakunnalla väliä? Mistä löytää hyvä kirjanpito ja kirjanpitäjä? Tässä blogissa kerromme sinulle. …

Nuoren työntekijän palkkaaminen – muista huomioida nämä asiat
nuoren tyontekijan palkkaaminen
Nuoren työntekijän palkkaaminen – muista huomioida nämä asiat

EMU on tilitoimisto. Toimimme Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Ota yhteyttä, katsotaan talous- ja palkkahallinto kuntoo …

Palkkahallinnon tärkeät luvut 2024
Palkkahallinnon tärkeät luvut 2024

Palkkahallinnon luvut 2024. Nämä luvut sinun on tärkeä tietää niin henkilöstön palkan sivukulujen kuin budjetoinnin kuin…

Pikkujoulukulut ja joululahjat verotuksessa
tyontekijoiden muistaminen verotus
Pikkujoulukulut ja joululahjat verotuksessa

Miten verottaja suhtautuu pikkujoulukuluihin ja joululahjojen verotukseen? Me kirjoitimme aiheesta blogin. Kysy lisää ti…