Onko tilitoimiston paikkakunnalla väliä? Ei, tässä miksi!

EMU Growth Partners
Kirjoittanut
EMU Growth Partners

Yrityksille on tyypillistä etsiä uusia yhteistyökumppaneita netin syövereistä. Usein esimerkiksi Googlesta etsitään yritykselle uutta tilitoimistoa. Hakuja tehdään käyttämällä esimerkiksi "tilitoimisto Helsinki", "kirjanpitäjä Turku" tai "kirjanpito Tampere" -tyyppisiä hakusanoja. Vaikka paikkakuntahaut ovat suosittuja, ovat ne silti tarpeettomia. Nykyaikaiset ja digitaaliset tilitoimistot palvelevat asiakkaita valtakunnallisesti. Paikkakunnalla ei ihan aidosti ja oikeasti ole mitään väliä saumattoman yhteistyön näkökulmasta. 

tilitoimisto paikkakunta

Tilitoimistot, jotka hyödyntävät sähköisiä palveluita, voivat tarjoata asiakkailleen saman tasoista palvelua, ohjausta ja tukea riippumatta yritysten maantieteellisestä sijainnista. Siksi tilitoimiston valinnassa huomiota ei tulisi kiinnittää paikkakuntaan. Tärkeintä on löytää tilitoimisto, joka tuntee toimialasi ja ymmärtää liiketoimintasi tarpeita nyt ja tulevaisuudessa. 

Keskity siis asiantuntemuksen, palveluiden, toimintatapojen ja kommunikoinnin laatuun valitessasi tilitoimistoa!

Mihin kiinnittä huomio tilintoimiston valinnassa?

Käytännössä tilitoimiston modernit toimintatavat hyödyntävät nykyaikaista teknologiaa ja paperin pyörittely saa väistyä. Muutama esimerkiksi:

  • Pilvipohjaiset kirjanpito- ja HR-järjestelmät mahdollistavat reaaliaikaisen tietojen tarkastelun niin yrityksellesi kuin kirjanpitäjällesi tai palkanlaskijallesi missä ja milloin tahansa.
  • Kuitit ja laskut voidaan sähköistää ja tallentaan järjestelmiin yksinkertaisesti.
  • Integraatiot muihin järjestelmiin, kuten ERPiin, varastonhallintaan, työajanseurantaan, verkkokauppa-alustaan tai muihin myyntijärjestelmiin mahdollistavat automaattisen tiedonsiirron.
  • Data-analysointi ja raportointi onnistuu sähköisiä reittejä pitkin kätevästi.
  • Kommunikointi etänä on arkipäivää. Slack, sähköposti, puhelin, etäkokoukset, Whatsapp... mitä näitä nyt on. EMUlla me käytetään ihan kaikkea sujuvan asiakaskommunikoinnin takaamiseksi!

Kannattaa tarkistaa myös tilitoimiston asenne oppimista ja itsensä kehittämistä kohtaan. Parhaillaan tekoäly ja automaatiot kehittyvät taustalla koko ajan ja EMUlla on tahtotila pitää osaaminen ajan tasalla näiden suhteen. EMUn tarjoamia järjestelmiä voit kurkata täältä.

Mitä ovat tilitoimiston moderni toimintatavat?

Tilitoimiston valinnassa tai ylipäätään minkä tahansa yrityskumppanin valinnassa on syytä antaa painoarvoa myös yrityksen vastuullisuudelle. Miten yritys toteuttaa esimerkiksi hyvää hallintotapaa, sosiaalista vastuuta tai ympäristövastuuta? Millaisia muita kestävän kehityksen tavoitteita yrityksellä ehkäpä on? Muista, että myös sinun asiakkaasi pohtivat näitä asioita ja saattavat kysyä sinulta yrityksesi vastuullisuudesta.

EMUn vastuullisuusraportin löydät täältä, vastuullisuuspalveluihimme voit tutustua täällä ja asiakkaidemme kokemuksia löydät täältä.

Vastuullisuus osana nykyaikaista tilitoimiston toimintaa

Tässä muutamia paikkakuntakohtaisia artikkeleita, joita olemme kirjoitelleet — ihan vaan, että tulisimme vastaan siellä Googlen syövereissä ;) Korostamme, että palvelemme valtakunnallisesti! Niin ja kansainvälisesti!

Tilitoimisto Helsinki |  Kirjanpitäjä Helsinki | Kirjanpitopalvelut Helsinki | Talouskumppani Helsinki | Tilitoimisto Vantaa | Tilitoimisto Espoo | Kirjanpito Espoo | Tilitoimisto Turku | Kirjanpitäjä Turku | Kirjanpitopalvelut Turku | Kirjanpito Turku

 

 

Josko kuitenkin Googlettelit "tilitoimisto Helsinki" -tyyppisillä sanoilla?

Yhteistyö sujuu tosi hienosti ja koemme olevamme EMUlle tärkeitä. Vaikka olisi miten tiukka tilanne, olemme aina saaneet apa osaavasti ja nopeasti — ikinä emme ole jääneet pulaan!

Milla Kokko

CEO, HEI Schools

Lue lisää asiakaskokemuksia

EMU siivitti Avosetin nousukiitoa: Yhteistyö, kasvu ja yrityskaupat ansaitsivat juhlansa
EMU siivitti Avosetin nousukiitoa: Yhteistyö, kasvu ja yrityskaupat ansaitsivat juhlansa
EMU tilitoimisto­kumppanina Ruotsissa
tilitoimisto ruotsissa
EMU tilitoimisto­kumppanina Ruotsissa
Gapps on tunnettu Suomen johtavana Google Cloud -asiantuntijatalona
Tilitoimisto kasvuyritykselle
Gapps on tunnettu Suomen johtavana Google Cloud -asiantuntijatalona
The Firm Helsinki, Karl Michael & Sons, Aika Moist
The Firm Helsinki, Karl Michael & Sons, Aika Moist