Työnantajan ja työntekijän velvollisuudet

Mitkä ovat työnantajan ja työntekijän velvollisuudet? Mitä esihenkilön pitäisi tietää, osata ja hallita voidakseen tehdä työnsä laadukkaasti? Entäpä työntekijän? Opi EMUn avulla proaktiiviset toimintatavat ja juridiset vastuut EMU Esihenkilökoulutuksessa.

Pyydä tarjous
HR-palvelut hero 4

Varmista yrityksesi esihenkilötyön laatu

Reilun ja oikeaoppisen esihenkilötyön perusta on työsuhteen kannalta olennaisen juridiikan tunteminen. Se helpottaa esihenkilön työtä, säästää aikaa ja antaa varmuutta puuttua haastaviin tilanteisiin. Parhaassa tapauksessa hyvä osaaminen estää myös haastavien tilanteiden syntymisen jo ennakolta.

Juridiikan huomioiminen on vain pieni osa onnistunutta esihenkilötyötä, kun tehdään töitä ihmisten kanssa. Esihenkilötyön parhaat toimintatavat eivät ole lakipykäliä, vaan arjen päätöksiä, toimintatapoja ja käytäntöjä – ihmisten johtamista.

Opi työnantajan velvollisuudet asiantuntijoiden rakentaman koulutuksen kautta. EMU Esihenkilökoulutus antaa sinulle sekä juridista tietoa että inhimillistä otetta. Koulutuksen sisältö on noussut suoraan asiakkaidemme kipukohdista ja toiveista. Koulutuksen jälkeen osaat soveltaa oppimaasi arjen tilanteissa työyhteisösi ja liiketoimintasi menestykseksi.

Group 1389
Group 1389
EMU Esihenkilökoulutuksen hyödyt
 • check icon

  työsuhdejuridiikan ymmärrys

 • check icon

  juridisten velvotteiden ja riskien ehkäisy

 • check icon

  kykyä ratkoa haastavia tilanteita

 • check icon

  johtamisen laadun varmistaminen

 • check icon

  reilu ja osaava esihenkilötyö

 • check icon

  ajan- ja energiansäästö arjen häiriöissä

 • check icon

  työntekijäkokemuksen parantaminen

 • työnantajan velvollisuudet täyttyvät

HR-palvelut 1

EMU Esihenkilökoulus on napakka paketti ja tiivistää tärkeimmän

Esihenkilökoulutus toteutetaan yhteistyössä EMUn HR-palveluiden ja lakipalveluiden toimesta. Koulutus sopii erityisesti yrityksille, jotka haluavat tarjota tasalaatuista ja osaavaa johtamista tai henkilöille, jotka kaipaavat juridista tietoa johtamisen arjesta.

Tavallisesti kyse on yhden työpäivän mittaisesta koulutuksesta, jonka sisältönä ovat esihenkilötyön perusteet, juridiikka, tyyppilliset ongelmatilanteet ja niiden ratkaisut.

Koulutus voidaan toteuttaa toiveesi mukaan live- tai verkkokoulutuksena. Koulutuksessa saat selkeät ja kattavat materiaalit sovellettavaksi omaan arkeen.

EMU Esihenkilökoulutus sisältää mm.
 • check icon

  työsuhteen ehtoja

 • check icon

  työaikaa

 • check icon

  työkykyä

 • check icon

  henkilöstön vähentämistä

 • check icon

  työtehtävien uudelleen organisointia

_DSC6500-1
Juttele asiantuntijalle

Tiina Lönn

+358 50 393 4761
tiina.lonn@emu.fi

Esihenkilötyö on opeteltava taito niin juridisen tiedon kuin hyvien toimintatapojen suhteen. Juttelen mielelläni kanssasi lisää aiheesta!

Pyydä tarjous

Kysy tulevista koulutuksista tai pyydä tarjous vain omalle työyhteisösi johdolle järjestettävästä tilaisuudesta. Varmista työnantajan velvollisuudet ja päivitä tietosi.

Pyydä tarjous

Olisiko HR-aiheisista artikkeleistamme apua sinulle?

Onko tilitoimiston paikkakunnalla väliä? Ei, tässä miksi!
tilitoimisto helsinki, vantaa, espoo, turku
Onko tilitoimiston paikkakunnalla väliä? Ei, tässä miksi!

Onko tilitoimiston paikkakunnalla väliä? Mistä löytää hyvä kirjanpito ja kirjanpitäjä? Tässä blogissa kerromme sinulle. …

Nuoren työntekijän palkkaaminen – muista huomioida nämä asiat
nuoren tyontekijan palkkaaminen
Nuoren työntekijän palkkaaminen – muista huomioida nämä asiat

EMU on tilitoimisto. Toimimme Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Ota yhteyttä, katsotaan talous- ja palkkahallinto kuntoo …

Palkkahallinnon tärkeät luvut 2024
Palkkahallinnon tärkeät luvut 2024

Palkkahallinnon luvut 2024. Nämä luvut sinun on tärkeä tietää niin henkilöstön palkan sivukulujen kuin budjetoinnin kuin…

Pikkujoulukulut ja joululahjat verotuksessa
tyontekijoiden muistaminen verotus
Pikkujoulukulut ja joululahjat verotuksessa

Miten verottaja suhtautuu pikkujoulukuluihin ja joululahjojen verotukseen? Me kirjoitimme aiheesta blogin. Kysy lisää ti…