Perintäpalvelut yrityksille

Laskutus ja saatavien huolellinen seuraaminen ovat tärkeä osa liiketoimintaa ja varmistavat yrityksen jatkuvuuden. Ulkoistamalla koko laskutusprosessin tai pelkän maksumuistutuksen ja perinnän saat itsellesi lisätunteja viikkoon.

Pyydä tarjous
Kirjanpitopalvelut 16

Perintäpalvelut sisältävät seurantaa, kohdistamista ja muistuttelua – Hoidamme nämä puolestasi!

Seuraamme ja kohdistamme asiakkaan myyntisaamiset tilille tulleisiin suorituksiin. Hoidamme maksumuistutukset ja mahdollisen perintäprosessin. Näin voit olla huoleti, kun tiedät, että saataviin liittyvät prosessit ovat hallinnassa.

Myyntisaatavien seuranta sekä mahdollinen perintä toteutetaan moderneilla järjestelmillä. Sähköiset taloushallinnon ohjelmat, Netvisor ja Procountor, mahdollistavat ajantasaisen myyntireskontran seurannan, tehokkaan maksumuistutusten lähetyksen ja perintäprosessin toteutumisen. 

Sisällytimme perintäpalvelut yrityksille kirjanpidon palvelupaketteihimme. SuperEMU:ssa kirjanpitäjä hoitaa halutessasi myyntisaamisten seurannan, maksuhuomautukset ja mahdollisen perintäprosessin puolestasi. Suppeammassa PerusEMU -paketissa näitä palveluita voi ostaa erillisinä lisätöinä. 

Palvelupaketit
table_image
PerusEMU
table_image
SuperEMU
Modernit järjestelmät ja toimintatavat
Yes
Yes
Kirjanpito ja raportointi
Yes
Yes
Tilinpäätös ja veroilmoitus
Yes
Yes
Reskontrien hoito
Yes
Yes
Osto-, matka- ja kululaskujen maksaminen
Yes
Maksumuistutukset ja perintä
Yes

SuperEMU kattaa perintäpalvelut yrityksille

SuperEMUn maksumuistutus- ja perintäpalvelu on räätälöity asiakkaille, jotka haluavat ulkoistaa hallinnolliset työt ja säästää oman ajan ydinliiketoiminnan tekemiseen. Määrittelemme asiakkaan kanssa perintäprosessin ja varmistamme, että se sopii yhteen muiden hallinnollisten prosessien kanssa. 

Voit itse vastata peruslaskutuksesta ja jättää maksumuistutukset ja perinnän meille. Voit myös ulkoistaa meille koko laskutusprosessin. Mikä vain tukee menestystäsi parhaiten!

Screenshot 2023-03-28 at 15.07.19
Juttele asiantuntijalle
Fredrik Widenäs

+358 40 738 7209
fredrik.widenas@emu.fi

Kuinka voisin auttaa laskutukseen, maksumuistutuksiin tai perintään liittyen?

Pyydä tarjous

Myyntisaamiset mahdollistavat yrityksesi tulevaisuuden. Siksi prosessiin ei voida jättää varaa säätämiselle ja arvailulle. Laitetaan laskutus kuntoon! Perintäpalvelut yrityksille EMUlta.

Pyydä tarjous

Olisiko taloushallintoon liittyvistä artikkeleistamme sinulle apua?

Mitäs hittoa? Tärkeää tietoa tuloslaskelmasta ja taseesta liikkeenjohdon tueksi
tietoa tuloslaskelma ja tase
Mitäs hittoa? Tärkeää tietoa tuloslaskelmasta ja taseesta liikkeenjohdon tueksi

Tietoa tuloslaskelmasta ja taseesta. Näin tulkitset tuloslaskelmaa ja tasetta oikein. Jaamme tietomme sinulle. Lue lisää…

EMU osaa ohjelmistot ja on Netvisor Premium+ Partner -tilitoimisto
Netvisor tilitoimisto
EMU osaa ohjelmistot ja on Netvisor Premium+ Partner -tilitoimisto

EMU on Netvisor-tilitoimisto. Ohjelma-osaamisesta kertoo, että EMU on Premium+ Partner, korkeimmassa kumppaniluokassa. N…

Yrityksen perustaminen ulkomaille: Mitä pitää tehdä?
Yrityksen perustaminen ulkomaille: Mitä pitää tehdä?

Mitä ottaa huomioon: Yrityksen perustaminen ulkomaille tavoitteena? Lue lisää artikkelista ja yrityksen perustaminen ulk…

Urheiluseuran kirjanpito: Näin järjestät sen oikein
Urheiluseuran kirjanpito: Näin järjestät sen oikein

Miten hoitaa URHEILUSEURAN KIRJANPITO? Millaisia osa-alueita kuuluu urheiluseuran kirjanpitoo ja laajemmin hyvään hallin…